طريقة تحضير قضبان السمك
طريقة تحضير قضبان الحوت / سيخ السمك
طريقة تحضير قضبان السمك المشوية
المقادير
500 جم سمك أبو سيف او هبرة أي سمك أبيض خاص بالشواء
2 فصوص ثوم + 1نصف ملعقة صغيرة زعتر+ملح + شوية زيت زيتون
عصير نصف حامضة+شوية هريسة (اختيارية)+شوية سكنجبر+خرقوم بلدي(كركم)
نصف بصلة محكوكة....
طريقة تحضير قضبان السمك
نمزج المكونات مع بعض و نخلي فيها السمك على الاقل ساعة
ناخد عويدات الشواء
ونضع فيها السمك و الفلفل الحلو و الطماطم
نشوي السمك في الشواية الكهربائية او الفرن او الفحم
تقدم مع صلصة الطماطم و الخضر او الارز
ألف صحة و هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق