طريقة تحضير قضبان السمك

أكمل المقال
طريقة تحضير قضبان السمك  


طريقة تحضير قضبان الحوت / سيخ السمك
طريقة تحضير قضبان السمك المشوية


المقادير
500 جم  سمك أبو سيف او هبرة أي سمك أبيض خاص بالشواء
2 فصوص ثوم + 1نصف ملعقة صغيرة زعتر+ملح + شوية زيت زيتون
عصير نصف حامضة+شوية هريسة (اختيارية)+شوية سكنجبر+خرقوم بلدي(كركم)
نصف بصلة محكوكة....

طريقة تحضير قضبان السمك

نمزج المكونات مع بعض  و نخلي فيها السمك على الاقل ساعة

ناخد عويدات الشواء
ونضع فيها السمك و الفلفل الحلو و الطماطم

نشوي السمك في الشواية الكهربائية  او الفرن او الفحم
تقدم مع صلصة الطماطم و الخضر او الارز 


ألف صحة و هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق